Tegelzetter

Indien u er voor kiest om het tegelwerk door ons te laten verzorgen doen wij dit uiteraard niet zelf. Wij werken al geruime tijd samen met een gerenomeerde tegelzetter die garant staat voor een hoge kwaliteit. U kunt de tegels zelf uitzoeken en afrekenen. Optima Keukens regelt de rest, ook het transport van de tegels.

Loodgieter

De loodgieters werkzaamheden worden wel in eigen beheer door Optima Keukens uitgevoerd. Onze mensen zijn al jaren bekend met het loodgietersvak.

Stucadoor

Stucadoren is een vak apart. Net als bij de tegelzetter besteden wij deze werkzaamheden uit zodat de wanden en plafonds perfect vlak zijn. De uiteindelijke afwerking van het stucwerk geschiedt uiteraard in overleg met de klant.

Projectontwikkelaar

Optima Keukens werkt regelmatig samen met project ontwikkelaars en/of aannemers om kleinschalige maar ook om grote woning projecten te realiseren. Het laatste en nog lopende project zijn 224 woningen in plan Overburght te Geldrop. Onze Nieuwe projecten zitten wel al in de pen, Het nieuwste nieuwbouw project van Optima Select Keukens is het plan De Hooghe Wedert in Valkenswaard, Dit betreft een project van 37 luxe appartementen in Valkenswaard . Voor het nieuwe project in Geldrop, De Prinses van Geldrop zijn wij ook de keuken leverancier.

Ed van den Heuvel is de ontwerper van de website. Ontwikkeling van internetpresentaties, waarbij de nadruk ligt op goede ontsluiting van de aangeboden content. Het grafische ontwerp moet in zijn eenvoud deze navigatiestructuur duidelijk maken.

Datastudio

DataStudio is gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van maatsoftware voor internet en intranet. DataStudio levert ook eigen relatiebeheer- en projectmanagementsoftware onder de namen Clix en PRM.