test

Wie is Optima?

In 1980 startte Hans Vos aan de Aalsterweg in Stratum, Eindhoven zijn keukenzaak Optima Keukens. Na een aantal succesvolle jaren groeide hij daar uit zijn jas en verhuisde hij met de winkel naar een groter pand aan de Kronehoefstraat (rondweg) in woensel. Ook daar ging het zeer goed met Optima Keukens, wat tot gevolg had dat er weer uitgekeken moest worden naar een nog groter pand met magazijnruimte erbij om meer keukens kwijt te kunnen. In 1996 besloot Hans Vos om te verhuizen naar de markante plek recht tegenover het statige station van Geldrop aan de parallelweg 20.
Het voormalige pand van Stark bouwmaterialen en de Boerenbond was uitermate geschikt om zijn uitbreiding van de keukenshowroom gestalte te geven. Tevens was er voldoende magazijnruimte beschikbaar om de al de verkochte keukens binnen te laten komen om ze klaar te zetten compleet met alle apparaten en bladen om naar de klant gebracht te worden.

Tot op heden is deze situatie niet gewijzigd en ontvangen we nog dagelijks nieuwe en bestaande klanten om deze van een nieuwe keuken, apparaat of iets van dien aard te voorzien en , omdat we het al sinds 1980 doen vervangen we bij bestaande klanten ook regelmatig apparaten en /of onderdelen. Wij zijn er dan ook trots op te kunnenzeggen dat we bij vele klanten in de loop der jaren al meerdere keukens geleverd hebben zowel bij de bestaande klanten als bij hun kinderen, familie en vrienden. Dit zegt iets over de betrouwbaarheid en service waar een veelbelovende advertentie niet tegen op kan.

Pieter Bottenberg

Pieter Bottenberg is reeds sinds 1999 werkzaam bij Optima keukens als verkoper. Hij heeft eerst enkele jaren elders ervaring opgedaan als verkoper van keukens en na al deze jaren ervaring begin 2011 samen met hoofdmonteur Henny Buelens de zaak overgenomen van de vorige eigenaar Hans Vos.
Pieter draagt de dagelijkse verantwoording over het commerciële gedeelte van Optima Keukens.

Samen met de andere verkopers zorgt hij voor de verkoop van de keukens, bestellen en plannen van de levering en montage. Ook de service valt onder zijn verantwoordelijkheid.
Email
: p.bottenberg@optimakeukens.nl

Henny Buelens

Henny Buelens is reeds sinds 1994 Werkzaam bij Optima Keukens als hoofdmonteur.
Samen met verkoper Pieter Bottenberg heeft hij begin 2011 de zaak overgenomen van zijn oude werkgever. Henny draagt de dagelijkse verantwoordelijkheid over de montage en de expeditie en verzorgt tevens de planning van de servicewerkzaamheden. Hij is de man die bij klanten gaat meten en eventueel meerwerk opneemt samen met de klant. Ook stuurt hij eventueel in te huren monteurs aan.

Henny is het visitekaartje bij de klant. Hij zorgt er voor dat uw keuken schadeloos geleverd en perfect geplaatst wordt en indien nodig aangesloten.
Email: h.buelens@optimakeukens.nl